Family Day

Elke
Zondag
14:00
tot
17:00

Welkom bij Family Day bij restaurant Globe! Elke zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur organiseren wij een gezellige middag voor het hele gezin. Terwijl jij geniet van de heerlijke gerechten die onze keuken te bieden heeft, zijn er voor de kinderen diverse knutselactiviteiten.

Onze Family Day biedt de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen met je gezin. Geniet samen van een heerlijke maaltijd terwijl je kinderen zich vermaken met ons speciaal georganiseerde entertainmentprogramma. Ons team van enthousiaste en professionele entertainers zorgt voor een onvergetelijke middag vol plezier en spelletjes.

Bij restaurant Globe weten we dat het vinden van een plek waar je als gezin samen kunt komen en genieten soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben wij Family Day bedacht, zodat jij en je gezin samen een leuke middag kunnen hebben en even helemaal kunnen ontspannen.

Of je nu op zoek bent naar een plek om samen met je kinderen te genieten van een heerlijke maaltijd, of gewoon op zoek bent naar een middag vol plezier en vermaak, Family Day bij restaurant Globe biedt het allemaal.

Dus kom langs en doe mee aan onze Family Day op zondagmiddag. Wij staan klaar om jou en je gezin te verwelkomen en er een onvergetelijke middag van te maken!


Elke laatste zondag van de maand ‘Pizza Chef Kids’

Altijd al je eigen pizza willen bakken? Dit is je kans! Tijdens ‘Pizza Chef Kids’ is onze keuken speciaal toegankelijk voor de allerkleinste pizzabakkers. Voordat je de keuken in gaat mag je je eigen schort ontwerpen en kleuren. Vervolgens ga je onder begeleiding van onze chefs aan de slag met je eigen pizza die je helemaal zelf mag samenstellen met je favoriete ingrediënten. Nog even de grote speciale steenoven in en… smullen maar!


 

Alle events